Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

Helgen weekend 17/3 framåt

Publicerad 2016-04-01 13:00:00 i Allmänt,

Måndag och onsdag labbar (14/3-16/3), promenad med Ananai måndag.
Torsdag 17/3 gick jag och Denise till killingarna efter föreläsningen, de var hur söta och charmiga som helst! Efter satt jag med labb-gruppen för plugg och lunch i skolan. Såg the Danish Girl på bio med Ebba och Mikaela på kvällen, skönt med pluggavbrott, efter filmen tog vi varsin öl/cider på O'Connors, det var St Patricks Day, massa folk och massa grönt.
Fredag 18/3 var jag förkyld, vi hade skola med genomgång och sista labben vilket var väldigt skönt, även om det har varit roligt att labba. Åkte till Stockholm när vi slutat, hemma åt vi tacos och såg nya Beck Vägs Ende med pappa och Markus, mamma var ute, sedan på lördagen 19/3 såg vi Frasier, innan såg jag och Markus David Attenborough och åt hemmagjord pizza. Under dagen pluggade jag och vilade. Skjutsade mamma och pappa som skulle ut, och åkte till Kvantum och handlade. Söndag 20/3 pluggade jag på dagen och på kvällen såg jag Soran och Betner med Ananai i Berwaldhallen, väldigt underhållande och över förväntan, vi tog pendel tillbaka till Uppis efter och kom hem strax före tolv på natten.

Måndag 21/3 hade jag ledig tentapluggsdag och var hundvakt, så spenderade dagen med vovvarna, gick på en promenad och repeterade plugget om och om igen, åkte en sväng till affären och gick hem.

Tisdagen 22/3 hade vi tentamen 8-12, följt av lunchbuffé och lite shopping med Denise och Eve till 18-tiden. Sedan åkte jag hem och åt middag, innan det bar av tillbaka in till stan för nation, men hade bara mitt gamla kort, så blev vin på Terassen med Mikaela och Ebba, missade sista bussen så jag och Mickis tog taxi hem runt 01.

Onsdag 23/3 hade vi intro 10-16, himla skönt med sovmorgon, spännande med ny kursstart (näringsfysiologi och fodervetenskap), den verkar vara intressant. Vilade och kollade Netflix hemma, åkte buss in till japansk restaurang med Wilhelmina och Mikaela, där mötte vi upp Ebba, Denise och A-K, det var gott och mysigt, mot 21-tiden tog vi bussen hem igen. 

Torsdag 24/3 tog jag lov :D Åkte till Stockholm efter att ha städat och packat, var till Kungens Kurva och shoppade en tunika och tröja! Såg nya Maria Wärn, jag och mamma lyssnade på rolig musik på nya surfplattan från pappas konto hehe, sedan såg vi en God Jävla Jul - filmen och spelade familjeduell med Markus senare på kvällen. Fredag 25/3 till lördag 26/3 var jag och Elif på kryssning till Mariehamn. Runt 17 kom en del släkt över och vi åt jättegod trerätters påskmiddag, det var trevligt! Söndag 27/3 träffade jag Tina, Amalia och CarroO, vi gick runt på Naturhistoriska och kikade.

Måndag 28/3 började jag jobbet på HB :) Hade tre introdagar, dessa gick rätt så bra och det har varit kul. Efter jobbet på tisdagen 29/3 promenerade jag och Hanna till och runt i Mälarhöjden. När jag slutat på onsdagen 30/3 åkte jag in till stan för långfika på EH med Tina, CarroO, Ananai, Amalia, Aiman, Pontus och Anna. Torsdag 31/3 var jag ledig, pluggade lite, såg film, gick promenad med mamma, åkte till coop, och såg Så Ock på Jorden med mamma på kvällen, den var helt okej! Fredag 1/4, idag, också ledig, mycket skönt.



Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela