Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

Take me to church

Publicerad 2019-08-21 22:31:00 i Allmänt,

20/8
Åkte hem till Stockholm och nästan direkt iväg mot Gröna Lund med Markus. Vi kom inte så långt, blev stopp i t-banan och de stationer vi åkte tog tid så vi hoppade av vid Hornstull och gick till Zinkensdamm där vi åt middag på Southside, det var mycket gott!
Till slut kom vi vidare till Slussen och tog båten över till Grönan för Hozier som spelade från 20.00-21.40. Jättebra konsert, känns väldigt intimt på Grönan iom att man kan komma sent och ändå inte hamna så långt bort, det var bra ljud, häftig ljusshow och han var extremt bra live. 
 

En tur till Gävle

Publicerad 2019-08-18 20:42:46 i Allmänt,

I fredags åkte jag upp till mormor i Gävle. Vi umgicks och pratade, fikade, gjorde hemmagjord pizza, kollade på Blue Planet 2, Fångarna på fortet och Erin Brockovich. 

På lördagen gick vi en promenad till centrum och köpte plocksallad som vi åt till lunch innan jag åkte hem till Uppsala igen och bilen bestämde sig för att gå sönder = köra i 45 km/h på motorvägen i 7 mil men vi kom hela vägen hem som tur var. 

Idag är det söndag och jag har förberett inför två ytterligare intervjuer till tidningen, bakat fudge brownies, sett otecknade Dumbo, promenerat och handlat mat.

 
 


Long time no see

Publicerad 2019-08-15 23:11:39 i Allmänt,

Hittade in på bloggen, efter ett par år... Bättre sent än aldrig, som man brukar säga. Sysselsatt mig med att läsa igenom en drös inlägg senaste timmen. Nostalgisk. Glad känsla. Minns mycket mer av att läsa en dagbok som denna. Därför ska jag försöka komma igång lite smått igen nu tänkte jag :)

Idag är jag klar med min utbildning, fem minnesvärda år på ett suveränt universitet i en vacker och mysig stad. Sommaren lider mot sitt slut och jag är på jobbjakt. Tidigare idag sökte jag ett jobb, jag har tvättat, handlat mat, gått promenad med Veronica, och fixat lite inför intervjuer till tidningsartiklar. 

Jag har nu förtiden två stycken kaniner, Ubbe & Essi, som bor med mig i egna 1:an på Campus. Sommaren har gått undan. Jag har haft praktik på Länsstyrelsen, umgåtts med familj och vänner, promenerat mycket och varit till Stockholm, Gävle, Sundsvall, Skärgården, m.m. 

Nu är det dags att göra sig redo för sömn. 

 

Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela