Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

Don't Wake Me Up

Publicerad 2013-09-20 19:00:45 i Allmänt,

Jag ska verkligen till Hawaii!!! På riktigt.

Och vara där i mer än en månad. På riktigt.

Se och uppleva en vacker plats, och leva livet.

Nyper mig i armen. Fortfarande på riktigt.

Taggaaaaaaaaaaaaaaaad till tusen!

189 days to go.

 

1:a kurspaketet

Publicerad 2013-09-06 14:32:00 i Allmänt,

Solen skiner ute. Jag är ledig. Hittills har dagen till största del spenderats med plugg, framför tv:n och en promenad. Ska äta lite nu, sedan ska vi åka mot Gävle till mormor! Ska bli himla härligt med minisemester och är jätteglad över att få träffa mormor snart igen. Vi ska åka till Axmar brygga vid vattnet och äta där imorgon också.


När jag kom hem från promenaden hade jag fått post. Ett brev från EF. Det var det första kurspaketet, med information om Honolulu, bokning och försäkring, även välkomstbrev, en studiehandbok och allmän information. Hinner inte läsa igenom det nu, men ska göra det när jag kommit hem igen.
 
Nu, Gävle <3
 

You've got mail

Publicerad 2013-09-06 13:44:43 i Allmänt,

Hallå där!

Efter bokningen i måndags fick jag ett bekräftelsemejl, vilket gjorde att allt kändes ännu mer verkligt, att det nu var bokat och inte fanns någon återvändo kändes helt underbart. Känns underbart gör det fortfarande.

Under dagarna som har passerat sedan dess har det hela känts väldigt overkligt, speciellt i jämförelse med hur "på riktigt" allt kändes när jag precis hade reserverat alltihopa. Jag antar att det beror på att det är relativt lång tid kvar till jag åker, och just att det är för bra för att vara sant.

Jag jobbar lite på att försöka att inte ha för höga förväntningar, även om jag har väldigt svårt att tro att det på något sätt skulle kunna bli misslyckat på Hawaii, men det tar säkert ett tag att komma in i allt när man väl är där.
 
Har kollat upp lite saker jag vill göra där och platser jag vill besöka. Behöver kolla priser, kollektivtrafik, visum, saker jag ska köpa innan, måste snacka med jobbet, ringa och fråga om flyg, och fler sådanna grejer.. Finns mycket att tänka på :)

Vi hörs snart! 

 

BOKAT.

Publicerad 2013-09-02 12:38:00 i Allmänt,

Aloha!

Ringde EF tidigare idag med alla mina frågor, fick svar på dem och ett prisförslag skickat till min mejl. Jag hade redan bestämt mig, allting har varit bokat i mitt huvud sedan någon vecka tillbaka. Dock kändes det ännu bättre efter att ha pratat med någon där. 

Så nu är det klart, på riktigt. Bestämt, bokat och satt i sten att jag ska åka till Hawaii. Om mindre än 7 månader. Den 29/3 lämnar planet Sverige för att ta mig till Honolulu. Där ska jag spendera 5 veckor i solen vid ett klarblått Stilla Havet.


Planen är att plugga engelska och även att läsa ett tillvalsämne. Jag har valt att göra detta på allmän nivå som innebär 26 h i veckan, vilket känns lagom. Resten av tiden vill jag njuta av och uppleva underbara Hawaiis natur, stränder och kultur, och de aktiviteter jag är intresserad av och vill testa.

Mamma och pappa har fått sms om att det nu är bokat, medan min brorsa var hemma imorse och fick se mitt crazy glädjeryck. 

Ja så det är här, på denna blogg, ni kommer att kunna följa mig när jag är där borta på en ö mitt ute i havet. Jag startade bloggen redan nu för att det kan vara kul att lite extra minnas just den dagen jag bokade och allt blev till verklighet. Även det är en del av min resa. En annan tanke bakom bloggen är att det kommer vara kul att kunna se tillbaka även när jag kommit hem igen.

Vad händer innan hemma i Sverige då?
Under halvåret som kommer siktar jag på att klara Kriminologikursen som börjar idag (känns spännande, är riktigt taggad), lär bli en del jobb för att spara lite mer pengar, både till resan och till heltidsplugg senare (ska iväg och jobba kl 16 snart, lär vara extra hype idag) och framförallt vill jag umgås så mycket som möjligt med familj, vänner och släkt :) I vintermörkret lär det även bli en del längtande till sista dagarna i mars ;)

Jag längtar så mycket redan nu. Är helt ivrig. Det kommer att bli en underbar upplevelse.


Hawaii, i mars ses vi. 

/ Sara

Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela