Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

Film- och plugghelg hemma i Stockholm och kvällar på skolan med hämtpizza

Publicerad 2015-02-17 20:29:00 i Allmänt,

Hoppar tillbaka en helg i tiden 6/2-8/2. Var hemma i Stockholm, pluggade kemi, handlade åt farmor & Bibbi, Gone girl såg vi alla fyra, åt tacos, skinkstek och lax. 

Måndagen 9/2, sågs jag och Eve 09-12:30 för labbrapportskrivande i bibblan, vi stressåt, hade en ny labb 13.00-16.00 och sedan satt vi med labbrapportskrivandet till 21:30. Vi beställde pizza som de körde till skolan xD Skrattade åt ritande av millimeterdiagram och knasiga kommentarer/värden etc. Ritade om alla jäkla diagram och försökte få fram värden, svar på frågor etc och få ihop det till en rapport-liknande text. Beställde pizzan och vi kan inte vår skolkortkod så vi ställde stol i dörren och öppnade åt henne när hon kom tillbaka x) På onsdagen 11/2 hade vi schemalagt från 8-16, sedan körde vi en favorit i repris fast denna gång gick jag till Thai-stället en bit från skolan och köpte med mat tillbaka till bibblan där vi åt och skrev till 21:40.

Allmän- och organkemi

Publicerad 2015-02-16 21:47:59 i Allmänt,

Nu har jag precis kommit tillbaka till Uppsala, har varit en mysig helg, även om större delen har bestått av kemiplugg. Kändes riktigt skönt när allmänkemin klickade, men kämpar ännu med organdelen. Förstår inte, men ska ta det lugnt och göra mitt bästa, får hoppas att det räcker, skulle vara otroligt skönt! Handlade godis, frukt, dricka och sallad som jag ska ha med mig nu, behövs energi och batterier för 5 h tenta ;) Ska gå igenom allt en sista gång nu, packa väskan och sedan blir det sömn. Ska bli skönt när tentan är avklarad, hoppas att det kommer kännas bra efter.

I fredags var jag i skolan 9-14:30, åkte till Stockholm :D pluggade en stund innan jag var förbi Sanna och Vincent en sväng, vi pratade och på kvällen när jag kom hem såg jag på tv och sov rätt tidigt. Det var fredag den 13:e för övrigt, men ingen otur av vad jag kunde märka :P Lördag var alla hjärtans dag, fick goda dofter från Body Shop av mamma och pappa hade köpt tårtor från chokladfabriken! Såg Pang i Bygget med Markus och extramaterialet, tittade på The Company You Keep med mamma och pappa, och vi såg Niles-scenen i Valentine's avsnittet av Frasier! Pluggade massor av kemi för övrigt!

Countdown

Publicerad 2015-02-10 21:51:00 i Allmänt,

Mindre än 4,5 månad kvar till vi får återse New York och upptäcka Washington DC! Längtar och ser fram emot det otroligt mycket.
 

Zante

Publicerad 2015-02-10 21:48:00 i Allmänt,

En till resa är bokad till i sommar! Greklands Zakhyntos.
Och sommar/extrajobb är fixat. Tillbaka till Donken-tider.
 
 
 


Pluggflum, inflyttningsfest, tisdagsnation och molekyler!

Publicerad 2015-02-06 14:33:00 i Allmänt,

Åkte från Stockholm måndag morgon (2/2) och träffade Mikaela på pendeltåget, vi träffade på Evelina och Johanna också, gick till labb-salen där vi var från 09-16, köpte dagens vegetariska rödbetor och potatismos med Mikaela på rasten och efter skolan stannade jag och Evelina kvar i skolan för att börja med labb-rapporten. Hon ville verkligen ha kaffe men hade ingen mugg och alla cafén hade redan stängt, så hon tänkte nästan ta en mugg som stod kvar på en bänk haha och sedan använda juice-förpackningen men så kom en mugg ur apparaten xD Vi fyllde i våra uppgifter och sådär i Word-dokument, till vi kom till millimeterpappret och skulle rita våra diagram, jag sa siffrorna och Eve ritade ut punkter. Efter ett tag när hon bara svarade mm mm och tittade ner jättenära pappret märkte jag hur det såg ut. Så himla kul..! Det var 4,1 4,2 4,3, 4,4 osv och värdena för det var typ 8,88 8,92 9,02 osv.. Vi började asgarva till gråta i bibblan. Kunde inte sluta.., tittade på pappret igen och återfall. Tur kemi kan vara kul också. Åkte in till stan på systemet och handlade mat på vägen hem. Åt kyckling- och avokadosallad. Första sockerfria dagen. Hade en påse marabou-kulor och en mazarin som jag gav bort och kastade x) Lagade kyckling matlådor, duschade och satt vid datorn en stund, sov tidigt. på tisdagen (3/2) var det andra delen av klassens tur att labba ----> ledigt för min del. Tentapluggade kemi och åkte mot Mathilda, träffade Ananai på vägen och vi gick på inflyttningsfest, pratade ett gäng tjejer och gick vidare till Sörmlands sedan :) Andra "riktiga" nationsbesöket för min del, om man bortser från pub-rundan. Kul att så mycket folk är ute en tisdag och bra musik var det! Sov hos Ananai och gick till skolan kl 08 dagen efter (4/2) för obligatoriskt molekylbyggande! 

 
 



Tradition & Kungens kurva

Publicerad 2015-02-04 20:34:25 i Allmänt,

I fredags åkte jag till Stockholm, var hemma några timmar och såg Frozen. Runt 18-tiden träffade jag Hanna, Sanna och Vincent, vi köpte med oss mat från hamburgeprinsen och gick hem till Hanna. På kvällen såg jag och Markus Pang i Bygget! 

På lördagen träffade jag Elif, vi gick runt i Hornstull och letade hamburgarställe, men hamnade i Zinken där vi åt och pratade, sedan åkte vi förbi jobbet, men chefen var inte där. Jag gick hem och åkte in till stan, där vi åt på Tradition alla fyra :D Började se The Secret Life of Walter Mitty med mamma och pappa, men fastnade inte för den, gick upp och satt vid datorn, och Markus visade knasigt armreflex-trick hihi.

Och så blev det söndag, pluggade en del på dagen och såg på tv. Åkte till Kungens Kurva med Markus och köpte skor, Stadiums kassa fungerade så det blev Intersport istället. Åkte förbi jobbet igen och ska sommarjobba några veckor. Såg Solsidan och Pang i Bygget senare på kvällen.


Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela