Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

Första salstentamen, middagar, Bäst Före, barnkalas, 20+kalas, Våffelfrukost, matte, shopping, statistik.

Publicerad 2014-11-24 21:31:09 i Allmänt,

Det var så underbart att ha tentan avklarad och sätta sig på tåget mot Estocolmo :D Tacos och filmen Bäst Före :) Lördagen var jag, pappa och Markus hos Vira och Tim på barnkalas, sedan åkte jag med Jennifer och Ebba till Veronica på kalas. Såg Beck hemma igen på kvällen! Åt våfflor hos Sanna och Vincent söndag morgon, sedan pluggade jag matte och såg Trassel, vi åt hemmagjorda hamburgare till middag och sedan åkte jag tillbaka till Uppsala efter en skön helg hemma.

Idag är det måndag igen. Jag är jättetrött just nu. Vi hade bara 3 h statistik föreläsning som intro idag. Åkte hem och lämnade väskan, käkade ett ägg, sedan tog jag och Mikaela bussen tillbaka in till stan där vi träffade Evelina och gick runt i affärer; TRG, teknikmagasinet, Åhléns, Panduro, Carlings, Monki, Kicks. Jag köpte en stor mysig halsduk och färgglada plastunderlägg man kan stoppa in fotografier i :D (till den dagen jag får ett eget köksbord hehe). Jag och Evelina åkte vidare till Stenhagen, vi gick till Rusta, ÖoB och Ica Maxi! Skulle ha simmat, men var för trött och det blev så tätt inpå maten när jag kommit hem. Nu är det snart dags att läsa och sova!

Enjoy the little things, they're the big things.

Publicerad 2014-11-21 09:56:00 i Allmänt,

I helgen var jag hemma, kom till Sthlm C och fikade med mamma på Vetekatten :) Såg Hundraåringen med pappa :) och Under The Dome med Mackan :) Pluggade mestadels annars, och fick äntligen lite mer klarhet i matten! Fick hjälp av Markus och matteböcker av mamma! Vi såg torpederna också och åt goda middagar. 

Efter skolan i måndags stannade jag Mikaela, Evelina och Denice kvar i skolan och gjorde redovisningsuppgiftena, det kändes bra att plugga tsm. Matten tar verkligen tid, det tog 3 h att göra 2 uppgifter och vi var 4 huvuden xD Men det är gjort, redovisningarna var igår och har nu påbörjat vägen mot bonuspoäng till tentan. Det lär behövas. 

Den 18/11 var jag ledig, pluggade och gjorde absolut inggenting, åt, handlade, gick en promenad, och satt vid datorn. Jag har simmat tre gånger den här veckan, skaffade simkortet i måndags, och har börjat om med nyttiga träningsveckor. Det har gått suveränt. Nästa vecka ska jag skaffa Friskis&Svettis-kortet. 

Gick upp kl: 8 idag och har gått igenom allt plugg nu, packade väskan igår och köpte frukt + godis (=tentaförberedd) och kl: 13 är det dags, känner bara att det ska bli så skönt att få den avklarad och sätta mig på tåget till Stockholm!

Better late than never

Publicerad 2014-11-13 21:54:00 i Allmänt,

Dagarna springer förbi. Snart är första terminen på universitetet avklarad. Längtar enormt mycket till jullovet. Här kommer en sen uppdatering. Lär ha glömt en del och det hamnar troligen i fel ordning, men ändå :D Bättre sent än aldrig! 

En av de intressantaste sakerna som har hänt i skolväg var när vi fick vara med på en heldjursdissekion av gris. Det var väldigt intressant att se, även om det är hemskt att en gylta ska behöva dödas för vår utbildning. Det var väldigt häftigt att se insidan av kroppen. Ska bli kul med framtida dissektioner när vi själva får vara mer inblandade.

Tog några dagar ledigt (när det egentligen var lov) och åkte till Stockholm; var med familjen, åkte till farmor och Bibbi, överraskade Sanna på restaurang, och skrev hemtentan som avslutade den första kursen, etologi. Tråkigt att den är över (intressant med djurkurs), men samtidigt skönt.

Fredag och lördag hade jag lägenheten för mig själv, pluggade och såg filmer, hyrde Malifiecent och The Other woman, båda hade jag halvdana förväntingar på och båda överraskade :D Kul med både lyckad Angelina och Cameron film. Söndagen var jag med Isak.

Tentaförberedelser och halvtidsutvärdering har vi haft i agronomintroduktionskursen, ett nytt projektarbete började där när etologin avslutades efter redovisningarna. Förra veckan hade vi föreläsningar om hund och häst, förstnämnda var framför allt efterlängtad. Gruppdiskssion hade vi också, den sista för min del! 

När helgen kom hade Hemköp såklart extrem rea vilket ledde till att jag köpte ett gäng filmer och såg två av dem plus åt godis och tacos fast med kyckling. Pluggade litegrann också. På lördagen åkte jag och Mikaela in till stan och kollade lite i affärer, en sväng till B&R och en sväng till systemet. På kvällen tog vi bussen tillsammans till thanksgivingmiddag i halloweenutklädnad för klassen. Åt hel kalkon (för första gången) med sötpotatis och peccan- och pumpapaj (första gången jag åt pumpa också av vad jag vet). Det var trevligt, ca 20 pers från klassen var där och tre urgulliga vovvar. Vi åt och pratade, sedan åkte jag, Mikaela, Maria, Ebba och Therese till BJ där vi var till de stängde, och jag och Mikaela promenerade hem från stan efter 03 på natten, hurtigt x)

I veckan började matten. Den tiden när jag gillade matte har nog tyvärr passerat. Det är jätteroligt när man förstår, men nu är det för högt tempo och majoriteten förstår jag inte så bra.  Ändå har jag spenderat timmar varje dag med matteboken och inte kommit någonstans. Men det ska gå :D För att syssla med något annat storhandlade jag med Evelina på Maxi och vi lunchade på McD där, första gången på ett tag jag fick i mig lite mat därifrån hihi. Köpte japanskt med Mikaela en dag också, och idag åt jag med Ananai på Kho Phangan.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, har packat väskan, förutom datorn som också ska få följa med. Imorgon är det dags för att träffa familjen igen och tentaplugga i Stockholm, längtat så och har dessutom kort dag imorgon :D :D  

 
 



Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela