Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

Borta bra, men hemma bäst

Publicerad 2016-02-07 22:43:00 i Allmänt,

Kom hem från Thailand 12/1. Skönt att komma hem och kul att se alla igen! Var i Stockholm; Spelat kort, ätit gott, tur och retur till Uppsala med lite grejer, vi har sett Frasier avsnitt, var till Skhlm & kungens kurva med Markus, varit till farmor och Bibbi; spelat yatzy, fikat och pratat, sett Joel Lambert avsnitt om lejon och vithajar med Mackan, varit på party like Gatsby med utklädnad, glitter och framträdanden. Kollat på Footlose, öga för öga, I Guds Namn, promenad runt Fruängen och hem, mycket kallt väder ute dessa dagar, ner mot -15 grader. Konstrast från +35. Pluggat fysiologi och histologi.

Åkte sedan tillbaka till Uppsala, var i skolan på förelasningar och var praktisk försöksdag där vi fick hantera råttor och möss; jättesöta, kvicka och mysiga. Jag, Denise och Veronica stannade en del i skolan och kikade i mikroskopen på alla preparat, satt även med fler från klassen en annan dag i grupprum med teven. Tvättade en hel del kläder, gosade med vovvarna och har kollat OC. 

29/1 hade vi mikroskoptentan, gick inge vidare, virrade till det, men ska få göra om den snart, hoppas att det går bättre då. På kvällen var jag och en del från klassen på Kårens 02 släpp, det var kul och bra musik, avslutades med alla i en cirkel till Stad i Ljus innan de stängde. Dagen efter kom Elif, vi gjorde kycklingsallad och fikade, åkte in till stan och kikade i affärer, lagade tacos till middag och runt 22 åkte vi tillbaka in till BJ i stan, avslutade med menyer på Max innan vi tog nattbuss hem, söndag fm såg vi på film Ego och åt frukost innan hon åkte hem, kul med besök.

Tisdag 1/2 var det föreläsning, gjorde massa matlådor och tog det lugnt. Onsdag träffade jag Ananai, vi gick på promenad och var hemma hos henne, fick gamla anteckningar osv till hårddisken. Torsdag i skolan hade vi hormonspel, brädspel med frågor om hormonerna vi lärt oss om, och ett grupparbete med frågor. 

Efter det tog jag helg och åkte till Stockholm, såg the Martian med mamma och pappa, den var mycket bra, vi såg nya Beck alla fyra nyss, spännande, synd att Gunvald inte är kvar men över forväntan och kul ny karaktär, spelat kort med pappa precis och ska sova strax. Har annars pluggat fysiologi och varit till Netonnet med Markus och Hemmakväll. 




Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela