Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

Shoreline

Publicerad 2013-11-27 10:37:00 i Allmänt,

Markus håller på att lära mig att spela gitarr!!

Tidigare har jag hört de låtar och den musik han har skrivit själv. Jag älskar verkligen de texterna och musiken är så himla fin. Igår kväll fick jag höra de kända låtar han har lärt sig att spela också. Han är grymt duktig :D
 
Igår lärde jag mig några ackord också! Det är svårt att spela och gör ont i fingrarna :P men det är jättekul och nu kan jag Em, G, C och D! Tanken är att jag ska lära mig tillräckligt för att vi i alla fall till en början ska kunna spela låten Shoreline tillsammans.

Jag måste fortfarande tänka efter innan jag spelar ett ackord, så jag behöver träna för att bli säkrare och kunna hålla ett högre tempo, behöver även jobba på att hålla rätt takt. Men det tar lite tid så jag får ha tålamod :)
 
Det är så häftigt att kunna skapa musik. Och vackert.


Idag är min lediga dag den här veckan. Har pluggat inför tentan, och jobbat lite på forumdiskussion och uppgiftsinlämning som jag har till nästa vecka också.

 
Åt tunnbrödsrullar med kycklingcurry till lunch och gjorde hallon- och banansmoothies sedan.

Nu ska jag se på Två på resa (Teneriffa) med mamma innan jag ska sova, ska upp kl 05 imorgon.

 
 

Prosit

Publicerad 2013-11-14 16:15:00 i Allmänt,

Är förkyld och ledig, tittar på det första avsnittet av Hawaii Five-0. Emellanåt bjuder serien på vackra Hawaii-vyer från ön Oahu där jag kommer att bo.
 
 
Snart blir det pizza (Hawaii såklart) innan Under The Dome senare ikväll.
 
 

Work hard. Play hard.

Publicerad 2013-11-13 19:59:00 i Allmänt,

Igår. Tisdag. 12/11.

Runt 18-tiden började alla samlas och när alla kommit hölls ett personalmöte med genomgång om lite allt möjligt.

Cirka en timme senare fick vi en välkomstdrink och maten började dukas fram. Det var Tex-Mex buffé och allt var riktigt gott, vi åt massa och fick två drick-kuponger var.

Innan kl 22 någon gång plockades borden bort och priser delades ut i olika kategorier. Jag har världens bästa kollegor, de är så underbara, glada, fina, roliga, trevliga och hjälpsamma. 

Efter prisutdelningen drog DJ:n igång och det blev klubb och dans!

Idag. Onsdag. 13/11.

Blev kvar sist med några till på festen, vi gick när de stängde och det är inte svårt att gissa var vi hamnade, på DONKEN såklart!

Tog nattbussen hem som gick 02.

Hade planerat att sova 2,5 h timme när jag kom hem, men det blev vila istället till väckarklockan ringde för jag kunde verkligen inte somna x)

Jobbdags kl 6. Till 15. Det var ett kul pass, även om jag längtade efter att få sova.

När jag slutat gick jag hem och såg på tv, sov en timme och nu har vi ätit middag.

Snart ska jag och mamma se Grey's Anatomy, det är halloweenavsnitt idag!

 



Det var kul att så många kom på personalfesten, och kvällen blev riktigt rolig och lyckad.

Jag är så glad över tiden på McDonalds. Det är så givande och kul att få arbeta med människor, både gäster och kollegor. Jag har utvecklats och lärt mig mycket om mig själv. 

Barapapapapa I'm lovin it.





Gos

Publicerad 2013-11-10 03:59:00 i Allmänt,

Träffade Ananai och Amalia som jag inte har sett sedan i somras idag, har saknat dem! Vi åt en sen lunch/tidig middag på Holiday, det var en stor buffè och allt var mycket gott. Efter det åkte vi till Ananai; pratade och tog det lugnt, det var mysigt!
 
 

Amazing creatures

Publicerad 2013-11-05 23:50:00 i Allmänt,

Tittar förbi här en stund :)
 
Har varit ledig idag så har pluggat järnet, gick en promenad och handlade mat, sedan har jag lyssnat på musik och lagat middag.

 
Såg inspelade Solsidan och fastade framför ett program om farliga maneter; det skrämde upp mig lite när de nämnde Waikiki Beach, men har suttit och tittat runt nu och det är ovanligt att de kommer i kontakt med människor och när det finns risk för det verkar de vara noga med varningar så det känns lite lugnare.


Läste att det finns sjöborrar där också, det blev vi varnade för innan Rhodos, och en fisk med en gifttagg på ryggen. Kanske är bäst att vara på den säkra sidan och ha flip-flops i vattnet.

 
Det står en hel del om hajar. Det skulle vara en riktigt häftig upplevelse att få se en haj eller hajfena från en båt på säkert avstånd.

 
En dröm jag har är att få se delfiner i vilt tillstånd där de hör hemma, det skulle vara så himla underbart och vackert.
 
 
Sist men inte minst så skulle det vara otroligt fint att få se en vild sköldpadda.
 
Ja, det blev ett litet djurinlägg av det här ;) Ciao.


 

Peekaboo

Publicerad 2013-11-01 23:50:00 i Allmänt,

Onsdag till torsdag befann jag mig på en färja till och från Finland med Elif och Linnea, superroligt hade vi. På kvällen när jag kommit hem igen såg jag och Markus Under The Dome, som har blivit en sån där serie man ser fram emot att se!

Idag blev tredje lediga dagen i rad, så skönt! Har pluggat och städat lite under dagen. Åt trerätters med pappa, mamma och Markus på Elie's tidigare ikväll, det var riktigt gott och alla rätter slukades fort som vanligt hihi. Efter det såg jag och Markus Släkten är värst och åt massa chips.
 
Nu sitter jag vid datorn med musik. Imorgon är det sova ut som gäller, ska plugga järnet, måste tvätta och sedan väntar nattjobb!

 

Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela