Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

Så vill stjärnorna

Publicerad 2013-10-15 22:34:00 i Allmänt,


Hittar inga ord. Lyckan är total. Är så otroligt jäkla glad som man kan bli. Allt som betyder något och som alltid har gjort det är att ni får vara friska och må bra. Ingenting annat spelar någon roll. Var jag än är, vad jag än gör, så länge ni mår bra och finns, är jag så lycklig jag kan bli. Det betyder allt, och så mycket mer.

På många sätt känns det som att det var igår beskedet kom, medan det samtidigt kan kännas som en evighet sedan. Jag kommer fläckvis ihåg allt så klart. Stegen i trappan utanför följt av ordet tumör. Hur det satte sig i huvudet, sekunderna gick och jag tänkte varför gråter jag inte. Jag förstod det inte, det hela kändes så overkligt och det tog ett tag innan allt sjönk in och jag verkligen fattade. Minns hur orden elakartad cancer började eka i huvudet. Ett eko som har funnits kvar sedan dess. I fem hela år.



Jag kommer aldrig någonsin att glömma det höstlovet i gymnasiet när pappa låg på sjukhuset. Det finns ingenting som är värre än att se dem man älskar må dåligt och att inte kunna göra någonting, att inte veta vad som kommer att hända och rädslan över att förlora någon som betyder allt. Det gör ont överallt, och är så mycket värre än fysisk smärta.

Något som är otroligt är; styrkan hos mamma som gjort allt för att pappa, Markus och jag ska må bra samtidigt som hon har tagit sig igenom det själv, hur Markus kan få mig att gråta av skratt eller hur vi kan utbyta en blick och trösta varandra på så sätt, och styrkan hos pappa som har gjort allt för att vi ska vara glada, och som har kämpat och idag vunnit över cancern. De är tre klippor, och mina förebilder. Det är underbart vilket stöd de alltid har varit; hur de alltid funnits där för att lyssna eller prata, för en kram eller en axel att luta sig mot när det inte finns ord.

Glädjen som uppstår när ordet friskförklarad kommer in i bilden..., den lyckan går inte att beskriva. Och idag har vi fått höra det. Jag är så otroligt tacksam för att det upptäcktes i så pass god tid. För allt läkarna och sköterskorna har gjort. För att det har forskats så pass mycket inom ämnet att det faktiskt idag är möjligt att bota. För min underbara mamma, min underbara pappa och min underbara bror. Ni är verkligen världens bästa på alla sätt. Jag kommer aldrig någonsin att kunna förklara hur otroligt mycket ni betyder för mig, hur glad jag är för att ni finns och hur oändligt mycket jag älskar er. Nu. Då. Och föralltid.


Det är helt otroligt hur mycket bra, roligt, fint, härligt och minnesvärt vi har gått igenom, när jag tänker tillbaka på de 22 år jag har levt, från när jag var pytteliten till idag, just nu. Alla saker vi har gjort tillsammans, små som stora. Ingenting kommer någonsin att kunna ta ifrån mig det. Hur ni alltid har funnits där, hur vi har skrattat och gråtit tillsammans. Hur jag kan lita på er till 100 %. Varje sekund med er har varit mer än guld värd och jag är så himla glad och tacksam för allt att jag aldrig kommer att kunna beskriva det med ord. Det är helt sjukt hur lyckligt lottad jag är. Ser fram emot tiden som ligger framför oss med ett leende.
 

Vi människor i samhället oroar oss över skit och klagar över småsaker dagligen. Sådant som i slutändan betyder absolut ingenting. Visst, det behöver man också få göra. Det är bara så otroligt viktigt att i slutändan komma ihåg vad som verkligen betyder någonting. Livet är kort och det är viktigt att ta vara på det, små som stora saker, att lägga ner tid på dem och det som faktiskt betyder något, och inse hur bra man har det så länge alla man älskar mår bra.

Cancer gör ont. Dödar. Tar människor ifrån en. Rädsla. Tårar. Smärta. Jag hatar cancer. Hatar. Något cancern däremot påminner om är vad som verkligen betyder något. Den friske har många önskingar, medan den sjuke bara har en. Enligt en av pappas läkare kommer varannan person att få cancer inom en nära framtid, inte långt från nu. Jag vågar inte ens tänka på om det hade varit ett annat besked vi fått, och på hur många som faktiskt får det.
 
 
Cancers pain... It cannot cripple love. It cannot shatter hope. It cannot corrode faith. It cannot destroy peace. It cannot kill friendship. It cannot suppress memories. It cannot silence courage. It cannot invade the soul. It cannot steal eternal life. It cannot conquer the spirit.
 

Drömdestination

Publicerad 2013-10-13 10:05:00 i Allmänt,

I torsdags den 10 oktober tog Markus sitt körkort :D :D Stort grattis till världens bästa bror!

Jag jobbade 6-14 denna dag. Efter jobbet åkte jag in till stan. Jag köpte en guideresebok om Hawaii på Akademibokhandeln. Den gulliga expediten frågade om det var en present och när jag svarade nej frågade hon om jag skulle resa snart. Jag berättade att det var ett tag kvar då jag ska åka i mars och hon sa att det hur som helst verkligen är en drömdestination. Jag kan inte annat än att hålla med.

 
Efter det träffade jag Jenn; vi åt bentolåda till middag på en japansk restaurang, fikade på Cofféhouse By George, gick runt i stan och tittade i några affärer. Det var kul att se henne igen efter så lång tid! Roligt att hon kom förbi Sverige och Stockholm igen!

Hemma på kvällen firade vi körkortet med bakelser!
 

Blubb

Publicerad 2013-10-13 09:39:00 i Allmänt,

Efter jobbet i onsdags åkte vi fyra till Farsta C; åt på Burger King och gick runt i gallerian :) Köpte ett cyklop på Intersport, visade sig dessutom vara nedsatt pris när jag kom till kassan!

 

Ring ring

Publicerad 2013-10-08 13:29:00 i Allmänt,

Idag är det en ledig tisdag som gäller; är inte schemalagd och blev inget extrajobb för att någon behövde vara hemma när det nya fiber systemet skulle fixas. Gick upp halvåtta, släppte in dem som var riktigt trevliga, och har pluggat effektivt sedan imorse. Klarade min tenta i fredags! Har nu mina första högskolepoäng whooop whoooop! Det känns riktigt bra.

Nu har jag käkat kyckling och är trött på att plugga x) Funderar lite på att ta en sväng till Farsta om jag får låna någon bil sedan. En till promenad runt Långsjön också kanske? Gick med Lisa igår. Vill se någon bra film lite senare med! Ska nog boka pistolskytte till mig och Markus också, ska bli kul att pröva på!! Behöver rensa ut och städa rummet..., men är så seg på att ta tag i det, är så dålig på att slänga saker.

Ringde om min Hawaii-bokning imorse för att fråga om betalningen, flyget och första adressen. Även denna gång pratade jag med en mycket trevlig och hjälpsam tjej!  Var så hype när jag bokade så snappade inte riktigt upp allt det jag fick veta då haha. Nu vet jag i alla fall att 60 dagar innan kursstart kommer jag att få fakturan, flyginfon får jag inte förrän en månad innan och studenhemmet på skolan är då min första adress.

Ja.., det är ju ganska långt kvar haha. Jag som ville veta allt för att det skulle kännas ännu mer på riktigt, och taggaaaa ännu mera :D Fast det gör jag ju ändå. Tror inte att det är möjligt att vara mer taggad x) och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. 
 

Nedräkning

Publicerad 2013-10-03 20:32:00 i Allmänt,

Tänkte titta in här för ett litet inlägg!

Gick in på en sida för att se hur många dagar det nu är kvar. 177. Det går undan; räknas ner ganska snabbt ändå. Var ju 189 dagar kvar nyss ;) Skrev även in min epost så är nog inte omöjligt att jag får ett mejl när dagen är inne. Då lär det kännas både kul och lite konstigt att tänka tillbaka på idag när jag faktiskt kollade tiden som är kvar från just nu.

Under dagarna som gått har jag mest jobbat och pluggat, ätit och sovit.

Efter jobbet och plugget idag tog jag en promenad med mamma vid Hägerstenskajen, åkte iväg en sväng och tittade på skor och cyklop (eller bristen på det haha) i Kungens Kurva, och snart ska jag se Under The Dome premiären med mamma och Markus.

Ledig i två dagar nu också, riktigt skönt! Imorgon har jag första tentan, sedan blir det utgång med några tjejer från jobbet (förhoppningsvis med avklarad tenta som kan firas) och på lördag blir det hemmakväll med familjen!

:) Over and out.



Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela