Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

Thailand '15/16

Publicerad 2016-01-25 18:47:00 i Allmänt,

Dags att skriva ikapp. Delar upp Thailand-dagboken i ett blogginlägg per plats :-)

18:20 den 28/12-15 bar det alltså av för 2 veckor i Thailand.
1:a Asien-besöket, mycket exalterad.

Bangkok -
MellanlandningKramade mamma och Markus hejdå hemma, och pappa på Arlanda flygplats. Efter 24 h vakenhet på resande fot + ett stopp i Peking nådde vi Bangkok, hotellet låg ca 15 minuter utanför stan med bil. Åkte taxi dit och fick ett varmt välkomnande av personalen som var jättegullig. De bjöd oss på gratis middag, åt min första riktiga thailändska Pad Thai (vilken också var en av resans bästa) och rummen var jättefina med AC och från gången utanför sågs hela hotellområdet med mysiga lampor i träden och poolen hade lampor på botten, det var vackert i mörkret. Duschen hade eldosa på väggen där man ställde in temperaturen som flera av de kommande, man fick ta gratis läsk och vatten ur kylen. Efter att vi checkat in för morgondagens flyg (väldigt glad över att vi köpte flyg istället för att ta 14 h bussen), sov jag otroligt gott i 5 hela timmar, innan det var dags att gå upp igen och åka tillbaka till Bangkok flygplats, denna gång flög vi med Bangkok Airways och det tog lite mer än 1 h.

Karta över vår rutt:


Sverige- 4 h i Peking- kväll+1/2 natt i Bangkok- flyg till Koh Samui- båt för 2 nätter på Koh Phangan- båt till Koh Samui för 3 nätter där- båt för 2 nätter på Koh Tao- flyg från Koh Samui- till Krabi där vi spenderade 4 nätter- nästan 1 hel dag på Phi Phi- flyg för 2 nätter i Bangkok- 2,5 h Peking-Sverige, home sweet home. 

7 olika hotell. 7 olika flygplan. En hel drös båt- och taxiturer. Fem platser i Thailand. 2 veckor. Bilder. Är vad inläggen kommer att innehålla.

Kob khun mark, Thailand.

Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela