Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

Nu tändas tusen juleljus

Publicerad 2013-12-27 15:48:00 i Allmänt,

Dagen innan vi skulle åka till Gävle fikade vi hos farmor och Bibbi. På annandagen kom vi hem igen, efter att ha spenderat fyra mysiga dagar hos mormor och på stan. Bocken hade tyvärr redan hunnit brinna ner, så det vi fick se var halmhögen som fanns kvar efter den :P På julafton åt vi gott, spelade spel, såg på tv och öppnade klapparna. På juldagen köpte jag en ny kamera som jag ska ha med mig till Hawaii, en digitalkamera från Canon med långzoom. Testade den i affären och det blev riktigt bra bilder!

  

Imorse var det dags att gå till jobbet igen vilket inte kändes sådär jätteroligt. Det var däremot kul att få träffa kollegor igen och jobbade bara 6-13 så det blev lite av en mjukstart! Nu har jag städat och ska plugga lite, sedan ska jag in till stan och träffa gymnasievänner; laserdome och mat är planen just nu.

 

Songs for you. Truths for me.

Publicerad 2013-12-19 18:32:00 i Allmänt,

Musik.

Jag undrar om det finns någon i hela världen som inte tycker om musik. Musik är så mycket. Glädje och uppmuntran, gemenskap och lugn, tro och hopp. Texter berör. Konserter för människor samman. Låtar sammankopplas med minnen.

Jag är totalt tondöv; kan varken sjunga eller spela något instrument. Ändå älskar jag musik. Jag kan inte föreställa mig en värld utan musik. Musik är min religion.

 

 

Relax

Publicerad 2013-12-16 17:46:00 i Allmänt,

Efter jobbet träffade jag Sanna och vi åkte till Selma City Spa; där vi åt en sen lunch, badade i utomhuspoolen med utsikt över Stockholm, duschade och bastade. Nu är jag hemma, tänkte plugga lite innan middagen strax och sedan är det sista avsnittet av Morden i Sandhamn!!









 
 
 

Julgodis

Publicerad 2013-12-14 19:46:00 i Allmänt,

Jobbade 6-15 idag, åkte med Sofia in till stan, och efter det såg jag nya Maria Wärn med mamma och pappa.





Guarded

Publicerad 2013-12-12 09:32:00 i Allmänt,

Nu har jag ringt om vaccination! Tjejen jag pratade med rekomenderade tre vaccin, vilket jag kommer att gå efter och därför blir det vaccination mot Hepatit A+B och mot hjärnhinneinflammation. Första inbokade tiden är på tisdag efter jobbet.


Movienight

Publicerad 2013-12-09 23:53:00 i Allmänt,

Jobbade söndagsnatten till måndag, så sov till 13-tiden idag. Nu är jag hemma efter en trevlig och mysig kväll hos Sanna & Vincent. Det blev en massa prat, skratt och mat, och vi såg filmen The Stephfather. På måndag blir det Spa för mig och Sanna, sedan åker de till Kina senare den veckan!!
 
 
 
 

Thank god it's friday

Publicerad 2013-12-06 16:02:00 i Allmänt,

Igår kom första snön. Jag jobbade sista passet innan helgen och fick tredje tentan avklarad. Så nu är det FREDAG!!!


Sov ut och såg på tv imorse, har varit i Skärholmen en sväng, och nu sitter jag med datorn och lyssnar på musik. Vi ska äta tacos till middag och senare blir det godis till någon film :)


03:04

Publicerad 2013-12-05 03:04:00 i Allmänt,

Plugga plugga bort sin glada min. Njaae, det är faktiskt kul att plugga :) Oftast. Gillar min kurs! Jag är så glad att jag kom in till slut!!!! Det känns extra kul och jag är mer pluggmotiverad efter en lång paus sedan gymnasiet också. Det är lite jobbigt att kombinera heltidsjobb med plugget ibland, men det har fungerat bra ändå hittills :) Idag jobbade jag 16-01. Har suttit med uppgiften för moment 3 sedan dess, och som nu är inlämnad. Bara kvar att kommentera två andras uppgifter till på fredag. Tentan är på fredag också. Jobbar imorgon och är halvsjuk så behöver sova så lär inte hinna plugga så mycket mer, men hoppas hoppas hoppas att jag klarar tentan i alla fall. Ledig fredag och ledig lördag att se fram emot. I måndags var jag ledig, pluggade hela dagen förutom när jag såg Toy Story 2 med Markus och så åt vi middag alla fyra och senare på kvällen tittade jag på Morden i Sandhamn med mamma och pappa. Den var bra, nästa avsnitt på måndag!

Jobb- och plugghelg.

Publicerad 2013-12-02 09:47:00 i Allmänt,

Fredag
Jobbade 6-15, det var ett roligt pass! Det var fredag/lönekaos, redan från frukost.
Pluggade när jag kom hem. Vi åt riktigt smaskig laxlasagne och spelade kort.  
Gick till Elif och vi satt och snackade ett tag hemma hos henne.

Lördag
Jobbade 11-20, det var framför allt mycket folk på förmiddagen. 
Såg Place Beyond the Pines med mamma och pappa, det var en bra film! 
Efter det såg jag och Markus inspelade Under the Dome! 
 
Söndag
Sov ut, pluggade rättpsykologi och jobbade 15-00. 

  
 
 



Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela