Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

8/8-13/8 '15

Publicerad 2015-09-24 20:54:00 i Allmänt,

8/8 - Amalia och Aiman hämtade mig för paintball i Tullinge, det fanns tre olika banor med skog/lådor/hoppborgar och vi fick köra eliminering där man åkte ut när man blev träffad och flaggan när man skulle försöka ta sig till mitten och tillbaka utan att bli träffad. Det var jättekul att spela, svettigt och gjorde ont att bli träffad, det var kul med strategi och sikte. Kom hem till ca. 17, gick promenad med Markus till coop, köpte smör och godis, hemma åt vi grillad lax allihopa. Spelade Alfapet med Markus innan vi såg Under the Dome :)

9/8 - Gick upp 11:30, målade byrå, var ute i jättefint väder 25-30 grader, skönt i skuggan också, löste korsord, åt potatissallad och drack miniläsk, solade, och sedan åkte vi till Fåfängan alla fyra runt 17, åt goda hamburgare med fin utsikt över Stockholm och vattnet, härlig sommareftermiddag. Promenerade till coop, köpte lindtkulor och såg 2 and 1/2 men nyare avsnitt.
10/8 - När jag vaknat vilade jag framför tv:n och åt lunch, träffade Jennie för fika 13:30, vi satt i backen på en uteservering vid Slussen nära torget, pratade och åt hallon/vitchoklad-paj. Runt 17-tiden tog jag båten över till Grönan och mötte upp Amalia, vi kom in gratis och träffade på Anna som jobbade där, efter en stund kom Tina från Gbg, och vi började med Lustiga Huset och mattan ner, åt våfflor vid vattnet, sedan åkte vi flygande mattan, stod i toakön som var lång, det var mycket folk, sedan stationerade vi oss framför 1,5 h Offspring vid stora scenen, ljudet var halvbra men det var en jättebra konsert, vi stod hamnade ganska långt bak. Self Esteem och The Kids Are Alright var de bästa. Promenerade ut med strömmen runt 22 med Tina och vi gick promenad till Stockholms Central längs med vattnet, mysig sommarkväll lite småkyligt men fint med lamporna och dagen hade bjudit på väldigt skönt väder. Kom hem till strax före elva efter promenad från Älvsjö också och såg en Frasier med mamma, pappa och Markus.
11/8 - Mamma släppte av mig i Fruängen och jag gick till tandläkaren, var hemma och slappade lite, åkte till Kungens Kurva och Skärholmen, växlade pengar och köpte lite smått, sedan testade jag och Markus Tomb Raider demon på PS4 och spelade lite Pirates, löste korsord, dammsög och åt korvstroganoff, såg barnen på luna (såg en fladdermus genom fönstret) och sen ett Frasier med pappa och markus. 
12/8 - Träffade Ananai och Tina kl: 13 vid spottkoppen, vandrade runt lite överallt på stan och åt frozen youghurt innan vi promenerade till Rålis längs med vattnet; vi badade, det var härligt och uppfriskande och vi tog det lugnt i solen på en stor bänk, sedan kom Anna och Carro O och vi satt där till runt 18, innan vi mötte Amalia i Fridhemsplan och vi köpte med oss pizza och satte oss i parken igen. Tillbaka gick vi längs med vattnet via stadshuset till Kungsträdgården såg lite av Rockbjörnen, fikade på Waynes, jag och Ananai åkte hem och gick från Älvsjö, pratade nån timme och sov sedan runt 00, trötta efter heldag på stan. 
13/8 - Jag och Ananai gick upp strax innan 10, det var soligt så vi åkte till Långsjön, solade, fikade och doppade fötterna, hem igen vilade och pratade, sedan åkte jag till Älvsjö och släppte av Ananai innan jag handlade på coop och åkte hem igen, satt ute i trädgården med korsord. Jag och Mackan lagade tacos till middag.

Några dagar i början på augusti

Publicerad 2015-09-21 17:57:00 i Allmänt,

2/8 - Hemmakväll med Markus, utan körkort, Alfapet med pappa, Beck och Graham Show med Markus Kit Harrington GoT och en tjej från pitch perfect plus Matt LeBlanc. Bönder-stockholmare charader av markus, och prata skola, CSN och boendeköer med mamma och Markus. Sudukokrig 3-1 till Markus och sen såg vi julapåsen markus ba nu jula i köket. Sann berättelse om fransman och amerikan i luftballong över engelska kanalen, på väg in i ett berg, kastade ut allt, klädde av sig och sket för att bli lättare, och kunde då gira. Bilden i huvudet av hur det såg ut och hur man lyckas skita utanför? x)
 
3/8 - Sov till 14.00, omvänt dygn av nattpass, satt i solen 1 h, åkte och hämtade mitt nya pass i Flempan, jag pappa Markus åkte och mamma gick till Långbro Värdshus och vi möttes upp där, vi åt god middag och efterrätt i jättehärligt väder.
4-5-6 jobb 16:45-02, 16:45-21 och 18-03. Började bli bättre väder. Kvällsjobb. Jennifer fyllde år, jag och Naghmeh överraskade med tårta och ljus. Jag och Markus googlade om äpplen, minns ej varför x) Enshuldigun finare ord för va, was, eller mest som ursäkta. 


Efter USA-resan ~ nästan hela juli

Publicerad 2015-09-21 17:39:00 i Allmänt,

Tisdag 30/6 eftermiddag kom vi hem aningen trötta efter 9 h extra, vi åkte förbi Burger King och coop. Duschade snabbt, skulle börja se film men kände att jag skulle kunna sova så gick och la mig strax före 18:00, vaknade till vid 00-tiden och sov sedan i ett streck fram till kl 07.., det blev många timmar sömn för min del.
Åkte bil till Långsjön onsdagen 1/7 och gick runt, riktigt härligt väder, köpte chokladtårta på vägen hem för att fira både min och Markus tenta, satt ute i solen med korsord och tiding. Åt fiskpanetter till middag utomhus i trädgården. Såg filmen In My Dreams, och hade svårt att sova efter lång tidigare sömn :P
På torsdag morgon 2/7 åkte jag och pappa till landet strax efter nio, jättevarm dag, vi gick i skogen, men verkade inte finnas någon svamp överhuvudtaget, men vi såg två harar där och från bilen såg vi upp till 100 hjortar röra sig i flock, det var häftigt, och i Oxe lunchade vi vid vattnet där vi såg en älg stå i diket och äta, kul att se så många djur. Hemma satt jag ute i trädgården, det var sista lediga dagen, på kvällen såg jag om Frost.
Fredag 3/7 jobbade jag första passet 14-18, det var kul att se alla de som jobbade då och en hel del nya. Åkte in till stan, träffade Ananai och Amalia vid Hötorget, vi gick till Holiday's buffé och åt, sedan gick vi en promenad till Riddarholmen och såg solnedgången innan vi åkte hem.
Lördag 4/7 jobbade jag 16:45-02, träffade ännu fler gamla kollegor och innan jobbet gick jag och Markus i värmen till coop i Älvsjö. Satt ute och åt frukost innan med mamma och pappa, stekte pannkisar till lunch.

Söndag 5/7 åkte jag och mamma till Huddinge, jag bakade chokladbollar, satt ute och skrev dagbok, innan jobbet.

Måndag 6/7 och tisdag 7/7 var jag ledig, vilade och fixade en del saker.

Onsdag 8/7 åt stuvade makaroner och såg nya Johan Falk med pappa, och torsdag 9/7 jobbade jag också frukostpasset, träffade Hanna och Sanna, åt på Vapiano, mamma kom hem från lyckade dagar i Göteborg.

Fredag 10/7 och lördag 11/7 hade jag lediga dagar igen, lördag satt jag ute i solen ett tag, tvättade, städade, fredag dåligt väder samma sak, åkte till Hemmakväll med Mackan, såg om The Good Lie med mamma och pappa, mycket bra film.

Söndag 12/7 och måndag 13/7 jobbade jag kvällar. Innan jobbet på söndagen var jag och hälsade på hos Jenny S i lägenheten, åt glass och jordgubbar.

Gick promenad vid Vintervikten med mamma onsdag 15/7 och fikade kanelbulle, det var en härlig promenad, hemma satt jag ute innan och efter åkte jag med Markus till Kungens Kurva för godis/räkor och läsk med Markus. 
Jobbade frukost helgen 16/7-19/7, det var skönt. Handlade och lagade middag med Markus och såg Beck-film. 

16/7 farmor och Bibbi här på middag, vi åt gott lax/torsk och en jättegod hemmagjord cheesecake mamma hade gjort med bär till. 
17/7 promenad med Lisa runt Långsjön, vattnet är så fint på kvällarna.
18/7 va ute med Elif på kvällen efter jobbet, vi var på två barer på Rådmansgatan och gick till Marquise efter.
20/7 fångade kort soltid med mamma och pappa, åkte till Bauhaus med pappa, köpte färg till byrån jag fått av mamma, och en vattenslang vi fick med oss.
22-23-24/7, jobba kvällar 16:45-02.00, 17-03.00, gick promenad med mamma i Solbergaskogen efter middagen, och gick promenad med Alice två av dagarna. Bokade Thailandresa med Sanna och Vincent. Ska bli spännande att se Asien.

25/7, var det sommarfest hos Sofia och Gusten, på havstomten i båthuset med ljus och musik, stolar, grill under parasoll, det regnade helaaa tiden från 17-tiden när vi kom dit till 23.11 när bussen gick hem. Svensk sommar. Hälsade på söta hundarna, deras syskon och vänner där. Jag, Sofia, hennes storebror och Sanna badade två gånger och bastade, det var blåsigt regnigt och uppfriskande. Pratade och grillade kött till potatissallad, åt nybakade bullar. Sedan spelade vi beerpong på pingisbordet fast med sötare dricka. 
26/7, såg Titanic, var hos farmor och Bibbi; spelade yatzy, umgicks och såg på tv.

27/7, gick promenad vid Vinterviken med mamma, vi köpte kaffe och varm choklad att ta med och gick till bilen innan vi åkte till Jula och köpte arbetsbyxor, en del smågrejer på ÖB och godis på Ica Kvantum. Rullbandet som pappa och Markus hade beställt kom. Vi åt hemmagjorda hamburgare, senare såg jag och Markus Knight and Day, den var helt okej.

28/7, åkte till landet och gick på 3 h kantarelljakt med pappa i skogarna utanför Nyköping, vi hittade en hel del, ca 1/3 papperskasse och det var perfekt väder; uppehåll och svalt, härligt att gå i skogen. Vi åt på BK på vägen hem. Bar upp rullbandet med pappa och Markus, det gick inte så smidigt x) Åt lasagnerullar till middag, sedan såg jag Desperate Housewives, och åt tårta till 2 & 1/2 men.
 

Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela