Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

Svensk husman. Punkt slut.

Publicerad 2014-01-31 20:44:00 i Allmänt,

Efter jobbet igår åkte vi alla fyra in till stan och åt på restaurang Tradition. Det var ett mysigt ställe med väldigt god mat.
Vi stannade för att handla godis och hyrfilm. När vi kommit hem såg jag och mamma What Maise Knew. Det var en mycket bra film med bra skådespelare. Filmen skildrade ett barns beteenden på ett väldigt bra, och enligt mig trovärdigt sätt, vilket gjorde att filmen verkligen grep tag. Den var både hemsk och väldigt fin.

Ett Ett Två

Publicerad 2014-01-31 20:39:00 i Allmänt,

I söndags jobbade jag natt, slutade 06 måndag morgon, åkte hem och sov efter. Åt middag med familjen hemma innan jag träffade Veronica, Jennifer och Naghmeh i stan runt 22-tiden, Linnea kom också förbi efter jobbet. Blev en trevlig after/before work; vi pratade och drack god drink på Lion Bar. 

Innan vi skulle hem gick jag, V och N förbi alla McD för att leta efter en som hade öppet, men alla hade stängt precis vid 02 eller innan, en väktare sa att Kebabhouse hade öppet så vi gick dit och åt pommes och väntade på nattbussarna.
Efter ett tag kom två tjejer fram, de viskade att de ville låna telefonen och ringa polisen. Först trodde jag att de skulle ta telefonen och springa. De var rädda och sa att de var förföljda. Vi blev lite oroliga för när vi skulle skiljas åt. De verkade skärrade, men utifrån deras berättelse lite paranoida för att hela restaurangen skulle ha följt efter dem inklusive de två killar som hjälpte till.

Jag ringde i alla fall polisen utan att ge ut telefonen och de sa att vi skulle vänta där till de kom. Tjejerna var tacksamma. I efterhand känns det dock som att de hittade på, kanske för att de behövde skjuts eller något av polisen, jag vet inte.., men hellre ringa och vara på säkra sidan att de får hjälp om det faktiskt verkligen skulle behövas.

Polisen kom, jag berättade vad som hänt och han sa att det var bra att vi hade ringt, sedan fick vi gå eftersom vi inte hade varit med innan under det tjejerna beskrivit. Det var en annorlunda avslutning på kvällen ^^ Missade min nattbuss sedan för att jag kollat fel/SL visade fel så tog en taxi hem. Dagen efter började jag 11, somnade strax efter 05. 

De som tror att de kan, de kan.

Publicerad 2014-01-29 18:55:00 i Allmänt,

The doorstep to the temple of wisdom is a knowledge of our own ignorance.


Det var riktigt skönt att se den sista avbockningen igår. Det innebär att jag nu har 15 högskolepoäng. 
Alltså är jag helt klart med kursen!
 

Knowledge is power
.




BETALT.

Publicerad 2014-01-25 17:11:00 i Allmänt,

Nu är andra fakturan och därav hela summan betald. Mycket mindre pengar, men ändå så mycket rikare.

Jag har så många fina glada och härliga minnen från alla resor jag har gjort med familj och vänner. Minnen som alltid kommer att finns kvar och som inga pengar i världen skulle kunna ersätta.


                

                     
 



























































 USA: New york. Canada: Niagara Falls. Frankrike: Paris & Nice. Grekland: Rhodos & Kreta. Italien: Gardasjön, Amalfikusten, Rom, Rosolina Mare, Pisa, Florens, Diano Marina och Venedig. Spanien: Ibiza. Tyskland: Hamburg, Munchen och Berlin. Delar av Schweiz och ÖsterrikeMalta: Valetta, St Julian's och Comino. England: London. Monaco. Sist men inte minst alla platser här hemma i Sverige: Gävle, Gotland, Sundsvall, Göteborg, Dalarna, mf. 
 

Save Tonight

Publicerad 2014-01-24 02:33:00 i Allmänt,

Imorse tog jag och Markus en promenad till centrum och handlade lite mat och gott. Bakade en tigerkaka och åt lunch, sedan åkte jag och simmade, vilket var riktigt skönt. 

Runt 18-tiden åkte jag till Lisa som bjöd på middag, det var mycket gott. Till efterrätt åt vi varsin kaka som vi alltid brukade köpa när vi gick i högstadiet. Vi pratade och hade supertrevligt som vanligt!

På kvällen såg jag och Markus Forrest Gump. Det var länge sedan jag såg den, den är så fin och bra. Kommer ihåg när jag var liten och inte gillade den filmen, kan inte förstå det idag.

Ja, det blev en liten bloggpaus. Dagarna rullar på så fort. Sedan sist har jag umgåtts med familjen; sett film, spelat spel och ätit middagar. <3

Annars har pappa fyllt hela 52 år :) <3 Jag har haft min sista tenta i Kriminologikursen, varit hos tandläkaren en sväng och har även tagit det sista vaccinet inför Hawaii! Har jobbat och tittat igenom utbildningskataloger.

Jenn stannade längre än planerat i Stockholm, därför blev det en fika en dag efter jobbet, och förra helgen hälsade jag på först Ananai och sedan Carro, Patrik och Cassie, i Uppsala.  

Såg serien En Resa För Livet. Väldigt hemskt, men det är så fint att se glädjen hos barnen. Gillar artisterna som är med. Har börjat se Vem Dömer Amy igen, jag och mamma brukade se det för länge sedan när det gick på tv.

Nu har vi även Netflix så har sett en massa tecknade filmer från barndomen och lite annat också som t.ex. När Lammen Tystnar, som varken jag eller Markus hade sett innan!
 





Nu i helgen är det nattjobb som gäller igen. Hoppas på roliga pass!

GLORY DAYS

Publicerad 2014-01-22 19:13:00 i Allmänt,

Glada minnen från 2013.  Plus så mycket annat som jag inte har på bild. 
Underbara dagar i trädgården. Grilla utomhus hemma. Roliga jobbpass. Konserter som Bruce Springsteen och Bon Jovi. Kriminologiplugg. Personalfest.  Vackert bröllop. En vecka på Malta. Mat på restaurang. Tog en tur till Göteborg. Fick återse Gotland igen efter flera år. Soliga dagar. Regn. Promenader. Hos mormor i Gävle. Med släktingar i Stockholm. Sundsvall. Syskon. Roliga härliga dagar med kusiner. Ute i skogen för att plocka svamp. Bad i Hägerstenshamnen. Stammisar på Chokladfabriken. Biljard. Bio. Spel. Faros. Glass. Två kryssningar. Mysig julstämning. Axmar brygga. Australienbesök. Sumobrottning. Shopping. Limosinåkande. Goda middagar i trädgården. Hemmakvällar. Utekvällar. Skyview. 




 
 
 
 

2013 ~ dag 364 och 365

Publicerad 2014-01-01 21:33:00 i Allmänt,

I förrgår (måndag) skyndade jag hem från jobbet för efterlängtat besök från Sundsvall :D När jag kom hem var Markus, Lisa och Elin ute i trädgården och rastade Tanya. Var så himla glad över att få träffa dem igen!! Vi spelade kort och gick ut en sväng till med Tanya lite senare. När moster och Mats kom hem åt vi middag.
 


Igår (nyårsafton) jobbade jag 9-17 och fick skjuts av Markus till Älvsjö där vi mötte Ananai och Yanka, sistnämnda följde med oss hem! :D Väl hemma satt vi samlade i vardagsrummet och vovvarna fick träffas, innan vi åt middag tillsammans. J, M, E o L spelade Monopol och såg Madagascar 3 innan vi alla samlades i fönstret och tittade på fyverkerierna vid tolvslaget! <3

 
 
 

If you snooze you lose

Publicerad 2014-01-01 21:14:00 i Allmänt,

I lördags jobbade jag 6-15. På eftermiddagen var jag hemma och tog det lugnt med familjen. Vi åt tacos och såg på tv. I söndags jobbade jag samma tid, åt middag med familjen, och lite senare träffade jag Veronica och Jennifer i Fridhemsplan. Vi satte oss på Lion Bar och pratade till halvtolv ungefär. Sedan åkte jag hem för att sova några timmar innan 6-16 passet.. 


Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela