Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

Jabadabadooooo

Publicerad 2015-01-28 15:53:00 i Allmänt,

Denise hann fråga om vi andra klarat tentan innan jag hunnit se sms:et om att resultaten låg ute. Hjärtat bultade foooort som tusan och jag skuttade runt i lägenheten när jag såg mitt nummer 38.
Matematiken är avklarad!!!!!!!!!!!!! Jippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. 100 % fokus kemi, även den har känts hopplös, men nu har jag fått ny energi och känner att jag kan klara det. Ska kämpa och göra mitt absolut bästa.

En ritual liknande att boken + alla 5 anteckningsblock brinner did cross my mind ;-)
Det är kul att ha kvar dem och mina framtida barn kanske pluggar på universitetet en dag :-) 
That's me (pekar på bilden av relax-valpen ovan) Ska passa på att köpa bakelser under visningen senare och fira med det och Netflix-film! Jag är klar med matte och snart är det dags för helg i Stockholm :D 

A+B=C.
Kod. 38 checkar ut.

En vecka i januari

Publicerad 2015-01-26 21:42:00 i Allmänt,

Katten Gustav dagen - skaffade Friskis, tränade måndag-torsdag, två av dagarna med Evelina!

Dagarna fram till att helgen närmade sig fylldes av kemi och häng/svett på Friskis & Svettis. Var i Gränby Centrum, använde Ica Kvantum rabatt, frisörrabatt och foodcourt rabatt. 

Thank god it's friday - gick i skolan 08-15, lunchade med tjejerna, kemi-trötta samtalsämnen hoppade mellan Disney, The Intersteller, visdomständer, Mathew Machonagy och daddlar, och så var det äntligen dags för helg.

Åkte samma pendel som Evelina, vi båda somnade mer eller mindre på tåget. Åkte hem och åt tacos med familjen och såg Unga Kvinnor med mamma. Skönt att vara hemma!

Lördagen pluggade jag en del kemi och såg på Prey, på kvällen åkte jag med Hanna och Sanna till Sofia där vi åt tjejmiddag med Tove också.

Söndag pluggade jag också och såg på I Robot med Markus, det var länge sen vi såg den innan! Åt lax med familjen och satt vid datorn en stund på kvällen, sov tidigt.

Idag är det måndag igen, åkte tillbaka till Uppsala imorse, fick skjuts av pappa till Älvsjö, har haft kemi kl 08-17, vi pluggade och lunchade i bibblan. Mötte upp Lisa på Friskis här i området och körde ett träningspass, det var skönt!

Vandrade hemåt i snöovädret. Det är mysigt med snön som lyser upp i mörkret i alla fall. Har duschat och ätit middag, fick bli en matlåda idag, orkade inte laga något, blev så sent.

Nu ska jag sitta vid datorn en stund och sedan sova, är trött så kommer sova gott inatt, börjar 08 imorgon igen, då börjar organkemi-delen. 
 

Countdown.

Publicerad 2015-01-15 18:32:00 i Allmänt,

Nu har jag haft två lediga dagar med matten. Är nervös inför tentan imorgon. Hoppas att det kommer kännas någorlunda bra efter. Har käkat middag och ska duscha nu, ska gå igenom de två gamla tentorna en gång till, sedan se Vänner och sova. Ska bli så skönt med helg igen! 

:) Over and out.

 

Något så underbart kallat jullov #homeiswheretheheartis

Publicerad 2015-01-13 20:16:00 i Allmänt,

Har haft ett jättehärligt lov hemma i Stockholm med mamma, pappa och Markus! Och matteboken. Det har varit så himla skönt att få vara ledig så länge, få sova ut på morgonen och inga måsten; att gå till skola eller jobb. Skönt var det att få sitta hemma och plugga, även om jag och matematiken inte är bästa vänner. För att lite kort sammanfatta började lovet med en lunch och titta runt på stan i Uppsala med Ananai, efter det åkte jag hem till Stockholm :D Några lediga dagar hemma med mestadels plugg, äta god middag och se på tv på kvällen. Innan vi åkte till Gävle och hälsade på mormor, det var mysigt och bocken stod kvar så den fick vi se!
Tillbaka i Stockholm räknade jag mer matte. Åkte till Mio, Mediamarkt och Skhlm med Markus! Simmade med mamma på Eriksdalsbadet, härligt! Julafton firade vi hemma hos oss med Kalle Anka och massor av mat, följt av Tomten är far till alla barnen. Skulle till Liljeholmen med Lisa på juldagen, men det var stängt så vi åkte till Wayne's på Götgatan. Såg Disney's Pocahontas. Kylan gjorde entré. Skräckis In Fear med pappa, helt okej film. Såg The Hobbit med Markus på bio, åt pizzahut och godis, filmen var bra men 2:a filmen är så mycket bättre enligt mig! Spelade Alfapet och kort gjorde vi allihopa. Träffade Sofia och Hanna för fika i Älvsjö.

Nyår firades i Uppsala, åkte bil upp med Amalia och Tina. Från Ananai & Alex åkte vi i två bilar in till stan för sightseeing längs ån, vi gick in i domkyrkan och handlade på Willy's, sedan lagade vi middag, åt och spelade spel och vid tolvslaget gick vi ut och tittade på fyverkerierna. Efter frukost och prat åkte vi tillbaka till Stockholm på nyårsdagen. Såg filmen Tracks som var mycket bra och Astrid Lindgren- serien med pappa och mamma som vi följt. Leif GW-deckaren såg vi också, lyssnade på musik gammalt som nytt med mamma och Markus, spelade kort hjärter sju allihopa, och äntligen dags för ny Beck-film med mackan Rum 302 som var överraskande bra.  


Började skolan igen onsdag och hade matte och projektarbete då och på torsdagen, med det avklarat åkte jag tillbaka till Stockholm torsdagkväll för långhelg till söndagen. Åt gott, firade pappa, och Heidi, pluggade matte, såg Total Recall med Markus, och Beck Familjen med familjen och The Fog med pappa. Innan det i måndagsmorgon blev dags att åka tillbaka till Uppis. 
Nu har jag redovisningen avklarad. Är rätt trött. Ska se en film tänkte jag och bli pigg inför imorgon och torsdag när jag är ledig. Då blir det slutspurten med mattetentaplugg. Jag hoppas så innerligt att jag klarar den första gången, även om jag är i princip säker på att det är kört, skulle bli riktigt glad. Men annars är det bara gå på det igen. Känner mig ändå nöjd, att jag har gjort näst intill mitt bästa och om jag tänker på vad jag kunde när kursen började och vad jag kan nu blir jag ändå glad.
Har haft ett toppen jullov! Tråkigt att det är över, men det var välbehövt för fortsatta studier och ny energi, kul att få vara hemma i Stockholm så länge också. En helg går så himla fort, känns som man bara åker och vänder. Ser fram emot påsklovet :D 2014 repeat kommer efter mattetentan någon gång! Nu checkar jag ut. Dags för tentaplugg.

 

Tick tack

Publicerad 2015-01-12 21:13:32 i Allmänt,

Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg igen. Nästan en hel månad har hunnit passera. Har tagit vara på och njutit av lovet hemma i Stockholm. Uppdatering om tiden som har gått kommer nog i helgen när redovisning + tenta är över. (Längtar litegrann) 

Måste säga välkommen till år 2015! 2014 var ett minnesvärt år, har skrivit lite dagbok under lediga tiden och börjat skriva om året som gått, det dyker upp här också så småningom.
2015 får bli träningens år för min del, det är på tiden. Ny kursstart på måndag och Friskis&Svettis. Ser mycket fram emot USA i sommar! Ska bli riktigt kul att få se huvudstaden. Dags att fånga året; umgås med nära&kära, få nya erfarenheter och ha roligt!
 

Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela