Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

Vecka 11 - 2016 Gävle

Publicerad 2016-03-13 20:47:00 i Allmänt,

Under veckan som gått har vi haft varannan dag med föreläsning och laboration, varannan dag med föreläsning och grupparbete. Har gått på promenad med Ananai tre eftermiddagar, bland annat längs med åkern, där jag inte gått tidigare. Tvättat och lagrat matlådor. Några soliga dagar, så härligt. Satt ute och lunchade med Denise i fredags. Vi kollade om glass hade kommit in, men det var en vecka kvar. Våren närmar sig.

På fredag eftermiddagen kom mamma och pappa och plockade upp mig och vi åkte till mormor i Gävle :D Umgicks, åt god mat och kikade på tv. Bodde på Elit Grand - hotellet, väldigt fina rum och god frukost. Pluggade på kvällen innan jag sov, lyxigt med en hel dubbelsäng och fyra kuddar själv.

Lördag gick jag upp vid 07 och pluggade fodersäkerhet/mikrobiologi 2 h innan vi gick ner och åt av den goda frukosten, fanns mycket att välja på. Studerade ett tag till innan jag och mamma promenerade längs med ån och bort till boulognerskogen i det mycket härliga vädret. Det var ganska lerigt och isigt, och solen sken. Dekoration av vackra svanar prydde ån. Efter det hämtade vi pappa och åkte till mormor; åt lunch och fikade, såg på tv och pluggade. 

Söndag gick jag upp samma tid och pluggade innan vi avslutade med frukost innan hemfärd. Fick hoppa av i Uppis och det blev plugg, lunch, promenad till Gottsunda och nu Maria Lang snart. Det var riktigt skönt med en helg i Gävle, kul att se mamma pappa mormor, och härligt med lite vårväder!
 

4/3 helgen plus måndag

Publicerad 2016-03-13 20:32:13 i Allmänt,

Fredag hade vi föreläsning förmiddag från 8, sedan lunchade vi och pluggade i biblioteket till runt 2 kanske, skulle ta bussen till Gottis, men Ananai skrev och skulle dit så jag gick hem och lämnade alla saker, sedan möttes vi upp och promenerade dit i regnet, skönt att få gå lite. Storhandlade och åkte hem, åt middag och såg på Pearl Harbor. Var jättetrött, men höll mig vaken till 1. 

Lördag gick jag upp snäppet för sent, klev upp när klockan var halvelva. Duschade och dammsög. Åkte in till stan strax före tre och mötte upp Lisa fem över vid pendeln. Köpte pommes som jag sprungit ifrån några dagar innan xD Vi promenerade på stan, gick in i domkyrkan där det var en konsert, gick upp till slottet med fin utsikt, gick längs med ån, och stora torget, promenerade genom parken och tog bussen hem, där visade jag runt i området och vi lagade tacos och käkade middag, åt lite onyttigt, drack drink, och lyssnade musik, pratade, umgicks, innan vi runt 12 vandrade ner till kåren, det var lite kö men gick smidigt, vi satt och pratade och träffade en del från klassen, sedan dansade vi till halvfyra innan vi gick hem, fransk tjej hängde med oss ett tag, var utbytesstudent.

Söndag vaknade vi halvtolv efter att ha gått och lagt oss 05, segade lite, åt frukost, åkte in till stan och fikade på Linné. Lämnade Lisa vid pendeln runt 4. Tog bussen hem, träffade på Liv. Såg lite av Lang och lite av Valentines Day, åt tacos rester, läste igenom lab-handledning inför morgondagen och slappade med musik plus mobil.

Måndag föreläsning från 08, sedan första lab-tillfället till kl 16, fick efterrätt på kår medan Maria städade undan. Kom hem till fem och åt hemmagjorda hamburgare. Lyssnade musik och gick igenom plugget innan sömn. 

Födelsedag & tenta & kanyler

Publicerad 2016-03-13 20:28:00 i Allmänt,

Från onsdag 24/2 - Dagen efter Fysiologitentamen, gick väl helt okej, lite orolig i efterhand när man diskuterat svar med andra och sådär, men hoppas att poängen räcker. Var på netonnet med Markus och köpte eltandborste. 26/2 firade vi mammas födelsedag med tacos och tårta, på lördagen åt vi på Faros, det var jättegott och mysigt. <3 Försöksdjursdelen drog igång sedan, tycker att det har varit väldigt intressant, speciellt delen om berikning + att göra det så bra som möjligt för dem. Har haft föreläsningar om etik och intro. Vi har sett film om råttor och fått göra övning, först där vi fått tvätta händerna på olika sätt och kolla i ljus så man ser bakterierna. Följt av att få öva med kanyler, vätska, och sticka gosedjur, både hund och råtta :P Det var roligt med lite praktiska moment, och inte bara teoretiskt, kul med film också känns som evigheter sedan man fick se film i skolan. Annars var jag på intervju i fredags. Pluggat förra veckan och i helgen. Umgåtts med familjen, ätit gott och sett på tv med sötsaker. 
 
 

One week of - Stockholm stad.

Publicerad 2016-03-13 20:23:57 i Allmänt,

Någonstans kring 20 februari. Massivt tentaplugg. 11 h en dag. Intervju. Chokladtårta. Promenad med mamma i Solberga. Beck med pappa och Markus, Hämndens Pris. Pluggade hela onsdag med Denise och Veronica i skolan. Såg Frasier allihopa.

Valentines 14/2 helgen

Publicerad 2016-03-12 20:26:00 i Allmänt,

Mysig helg med god mat, massa sötsaker, filmen Everest, promenad i skogen och ljudpröv med mamma på fotbollsplanen mha plåtar, rysarthriller med pappa, minns inte vad den hette nu, Markus var trött och häftade ihop papper i fel ordning. Massa plugg och tentafredag. 

Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela