Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

Plugg. Gävle. Stockholm. Uppsala.

Publicerad 2014-09-21 21:36:00 i Allmänt,

17/9 - Biblioteksinformation var det enda vi hade i skolan den dagen.
18/9 - Världens bästa bror fyllde 21 år <3 Jag hade gruppdiskussion 10-12 i skolan, innan jag åkte till Gävle med upptåget. Mormor mötte mig på stationen :) Vi åkte hem fikade och åt god mat, pratade och såg lite på tv. Det var jättemysigt och kul att åka dit, även om det bara var över eftermiddagen. 
19/9 - Pluggade på förmiddagen och hade en föreläsning om Fiskodling 13-16. Åkte direkt hem till Stockholm efter det :) Åt god middag tillsammans, spelade kort, och såg Apornas Planet med Markus! Skönt att vara hemma.
20/9 - Tog det lugnt på dagen. Jag och Markus åkte till Kungens Kurva; kollade lite kläder och PS4. Jag råkade få med mig en tröja ut från H&M utan att det pep, så fick gå tillbaka när jag märke det hehe. På eftermiddagen kom farmor och Bibbi och vi åt god mat och efterrätt för att fira födelsedagarna, det var trevligt :) På kvällen var jag med Isak, Sanna och Vincent. Vi tog en drink på Friday's, Hellströms och Scandic Malmen, det var mysigt.
21/9 - Söndag var det dags att åka hem igen, åt lunch och vi spelade spel, sedan fick jag skjuts till stationen :) Hade tvättid 16-22, så sprang lite fram och tillbaka och pluggade där emellan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela