Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

Typiskt halvbra, småtting.

Publicerad 2014-09-07 10:54:00 i Allmänt,

Nu är det söndag och första veckan i Uppsala lider mot sitt slut. Ska hem till Stockholm snart, är jättepeppad, längtade inatt när jag skulle sova efter att få gå upp. 

Efter första dagen har vi haft lekar bland annat flippamuggen, gå in i ring och ta händer + trassla ut, kull med läten, namnlekar och lärakännavarandra. 

Vi har fått lära oss småtting-dansen, så rolig men missade första delen så kan den ännu inte så bra. Saftkalas med faddrar var det en eftermiddag.

Föreläsningar har vi haft några stycken, vi har börjat med intressanta ämnen som husdjursvetenskap och etologi. I november börjar matten.

Gick runt i stan med faddrar och fixade nationskortet också, whop whop. Jag gick med i Norrland, den största, men ser också fram emot framför allt Värmlands och Stocken. 

En skojig lektion i vett och etikett fick vi, den var himla kul. Förfest skedde igår landskapsvis, kl: 16 börjar man i Uppsala tydligen. Det var så roligt!!! Trevliga människor, vi sjöng och gick i samlad trupp till Kåren och försökte överrösta varandra.

Vid Kåren sedan fick vi en varsin drink och köpte sångboken, runt 19-tiden fick vi gå in till första sittningen!!!! Alla sjöng och stod på rad så man gick emellan dem och serveringspersonalen slog brickor över våra huvuden.

Aborguine eller hur man stavar med getost till förrätt, fläskfilé med potatis, bea och sallad var varmrätten, och till efterrätt blev det banancheesecake med chokladbotten. Vin, öl och cider serverades. Sång vart det mycket av också!

Eftersläppet var kl: 23 och det var jätteroligt, pratade med människor från olika utbildningar, dansade med klassen och faddrar och kommendörerna var med ibland, typ svampbob haha. Tog en taxi hem sedan, mycket trevlig taxichaufför, fick 10 % rabatt till nästa gång.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela