Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

Flytt, Ikea, tenta, ån-mys, vovvepromenad, Ikea, körsbärsträd

Publicerad 2015-05-05 10:36:00 i Allmänt,

20/4 - Efter helgen i Stockholm åkte jag och pappa en miniroadtrip tillbaka till Uppsala med alla saker och möbler, lassade in allt, och åkte till Ikea där jag köpte en svart stol, dyna, tallrikar, bestick, kastrull och annat välbehövligt. Det var lugnt där så kul att gå på Ikea och det var jätteskönt att få hit allt. Städade i ordning litegrann och tentapluggade det sista, innan det blev dags för att blåsa upp luftmadrassen.
21/4 - Biologitentan 9-14 kändes helt okej, gick hem efter och åkte in till stan för äta lunch med tjejerna vid 15-tiden (M, E, D, E) på Storkens takservering, firade med gräddig varm choklad och toast, följt av glass, cider och fågelskådning i solen vid ån. 

22/4 - Gick på promenad med Ananai, finns riktigt fina promenadstråk i området efter skolan, skogspromenad med en del vatten, skogsspår och ramper, det var härligt i fint väder.

23/4 - Hade gruppdiskussion med nya gruppen för mat (biokemimomentet) med Mart, Kat, Eve, Agn, och Ida, på lunchen åt vi tsm innan vi gick en hundpromenad runt området.
24/4 - Pappa kom till Uppsala och vi var på Ikea, köpte en egen 1,20 säng, började bli trött på luftmadrassen, det blev problematiskt när vi inte trodde att den skulle gå in i bilen men vi hade tur och den gick in precis, sedan åkte vi till Jysk också! Såg Micke och Veronica på kvällen med mamma och pappa, tycker filmen var helt okej, smårolig här och där, fina vyer.
25/5 - Åkte in till stan med mamma, vi gick en kort promenad, tittade i några affärer och såg vackra körsbärsträden i Kungsträdgården. Tyvärr mulet, men ändå himla fint. Vi fikade gott i Kulturhuset innan vi handlade i Liljeholmen och åkte hemåt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela