Thisismylife.blogg.se

...........................................allt, inget och lite till.

8/8-13/8 '15

Publicerad 2015-09-24 20:54:00 i Allmänt,

8/8 - Amalia och Aiman hämtade mig för paintball i Tullinge, det fanns tre olika banor med skog/lådor/hoppborgar och vi fick köra eliminering där man åkte ut när man blev träffad och flaggan när man skulle försöka ta sig till mitten och tillbaka utan att bli träffad. Det var jättekul att spela, svettigt och gjorde ont att bli träffad, det var kul med strategi och sikte. Kom hem till ca. 17, gick promenad med Markus till coop, köpte smör och godis, hemma åt vi grillad lax allihopa. Spelade Alfapet med Markus innan vi såg Under the Dome :)

9/8 - Gick upp 11:30, målade byrå, var ute i jättefint väder 25-30 grader, skönt i skuggan också, löste korsord, åt potatissallad och drack miniläsk, solade, och sedan åkte vi till Fåfängan alla fyra runt 17, åt goda hamburgare med fin utsikt över Stockholm och vattnet, härlig sommareftermiddag. Promenerade till coop, köpte lindtkulor och såg 2 and 1/2 men nyare avsnitt.
10/8 - När jag vaknat vilade jag framför tv:n och åt lunch, träffade Jennie för fika 13:30, vi satt i backen på en uteservering vid Slussen nära torget, pratade och åt hallon/vitchoklad-paj. Runt 17-tiden tog jag båten över till Grönan och mötte upp Amalia, vi kom in gratis och träffade på Anna som jobbade där, efter en stund kom Tina från Gbg, och vi började med Lustiga Huset och mattan ner, åt våfflor vid vattnet, sedan åkte vi flygande mattan, stod i toakön som var lång, det var mycket folk, sedan stationerade vi oss framför 1,5 h Offspring vid stora scenen, ljudet var halvbra men det var en jättebra konsert, vi stod hamnade ganska långt bak. Self Esteem och The Kids Are Alright var de bästa. Promenerade ut med strömmen runt 22 med Tina och vi gick promenad till Stockholms Central längs med vattnet, mysig sommarkväll lite småkyligt men fint med lamporna och dagen hade bjudit på väldigt skönt väder. Kom hem till strax före elva efter promenad från Älvsjö också och såg en Frasier med mamma, pappa och Markus.
11/8 - Mamma släppte av mig i Fruängen och jag gick till tandläkaren, var hemma och slappade lite, åkte till Kungens Kurva och Skärholmen, växlade pengar och köpte lite smått, sedan testade jag och Markus Tomb Raider demon på PS4 och spelade lite Pirates, löste korsord, dammsög och åt korvstroganoff, såg barnen på luna (såg en fladdermus genom fönstret) och sen ett Frasier med pappa och markus. 
12/8 - Träffade Ananai och Tina kl: 13 vid spottkoppen, vandrade runt lite överallt på stan och åt frozen youghurt innan vi promenerade till Rålis längs med vattnet; vi badade, det var härligt och uppfriskande och vi tog det lugnt i solen på en stor bänk, sedan kom Anna och Carro O och vi satt där till runt 18, innan vi mötte Amalia i Fridhemsplan och vi köpte med oss pizza och satte oss i parken igen. Tillbaka gick vi längs med vattnet via stadshuset till Kungsträdgården såg lite av Rockbjörnen, fikade på Waynes, jag och Ananai åkte hem och gick från Älvsjö, pratade nån timme och sov sedan runt 00, trötta efter heldag på stan. 
13/8 - Jag och Ananai gick upp strax innan 10, det var soligt så vi åkte till Långsjön, solade, fikade och doppade fötterna, hem igen vilade och pratade, sedan åkte jag till Älvsjö och släppte av Ananai innan jag handlade på coop och åkte hem igen, satt ute i trädgården med korsord. Jag och Mackan lagade tacos till middag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara

Min vardag. Mina tankar. Mitt liv. Skriver om allt, inget och lite till. För att kunna se tillbaka och minnas mer.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela